12:32 29.05.2019

В Українській асоціації футболу та НАБУ спростували інформацію про обшуки в Домі футболу

1 хв читати

В Українській асоціації футболу (раніше - Федерація футболу України, ФФУ) і Національному антикорупційному бюро України спростували інформацію про проведення обшуків у Домі футболу.

"Офіційно повідомляємо: жодних обшуків в Домі футболу не було", - йдеться в повідомленні на сторінці Української асоціації футболу у Facebook.

У НАБУ також спростували інформацію про нібито здійснення обшуків. "НАБУ жодних обшуків у ФФУ не проводило", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в бюро.

В Українській асоціації футболу звернули увагу, що в ЗМІ триває хвиля дискредитаційної кампанії проти асоціації та її президента Андрія Павелка. Зокрема, з'являється спотворена інформація про обшуки та інші слідчі дії стосовно посадових осіб. Крім того, з різних джерел і журналістського середовища надходять повідомлення про намагання розмістити та поширити (за відповідну платню) фейкові новини і про саму асоціацію, і про приватне життя Павелка.

В асоціації закликали ЗМІ користуватися лише достовірною та перевіреною інформацією, зазначивши, що служба зв'язків з громадськістю та ЗМІ УАФ "завжди відкрита і готова надати будь-які коментарі та підтверджувальні документи з питань, які цікавлять ЗМІ".

Раніше в середу ЗМІ повідомили про здійснення НАБУ обшуку в будівлі Української асоціації футболу (у рамках розслідування кримінального провадження про розкрадання державних коштів під час закупівлі штучних футбольних полів).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА