19:13 10.05.2019

Бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі у п'ятницю, втрат немає

2 хв читати
Бойовики сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі у п'ятницю, втрат немає

 Незаконні збройні формування вчинили сім обстрілів позицій об'єднаних сил на сході України від початку доби станом на 18:00 п'ятниці, 10 травня, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил (ООС) у соцмережі Facebook.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою", - йдеться у звіті.

Як наголошується в повідомленні, бойовики вели вогонь по позиціях підрозділів об'єднаних сил з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області бойовики здійснили три обстріли. Два з них припали на район с. Новомихайлівка Мар'їнського району – їх було вчинено з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Також з автоматичних станкових гранатометів були обстріляні позиції поблизу м. Авдіївка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил чотири рази, зокрема двічі - зі 122-міліметрових артилерійських систем, 120-міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу с. Новозванівка Попаснянського району Луганської області. Ще один обстріл зі 120-міліметрового міномета стався біля м. Попасна і ще один раз - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї біля смт Новгородське Торецької міськради Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА