20:35 23.04.2019

Нацрада анулювала ліцензії на мовлення "Lounge FM" та "Радіо Next" з групи "УМХ"

2 хв читати
Нацрада анулювала ліцензії на мовлення "Lounge FM" та "Радіо Next" з групи "УМХ"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення у зв'язку з рішенням П'ятого апеляційного адміністративного суду анулювала ліцензії на мовлення ТОВ "ТРК" Пілот-Україна "(FM-радіостанції "Lounge FM" та "Радіо Next"), йдеться в повідомленні регулятора у вівторок.

Згідно з ним, 18 квітня суд відмовив ТРК у задоволенні апеляційної скарги і залишив рішення суду першої інстанції без змін, таким чином задовольнивши позовні вимоги Нацради про анулювання ліцензій на мовлення цієї компанії.

Регулятор нагадує, що 5 жовтня 2017 року розглядав заяви про переоформлення ліцензій мовника ТРК "Пілот-Україна", який входив до групи "УМХ", і результати позапланових перевірок, і прийняв рішення звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензій на мовлення радіостанцій "Lounge FM" і "Радіо Next", отриманих у вересні 2015 року.

"Причиною такого рішення Національної ради стало недотримання мовником вимог законодавства щодо прозорості структури власності та несвоєчасне подання заяв про переоформлення ліцензій у зв'язку з її зміною", - вказує Нацрада.

Позовні вимоги регулятора були задоволені 13 грудня 2018 року рішенням Одеського окружного адміністративного суду. ТРК "Пілот-Україна" подала апеляційну скаргу.

До медіахолдингу УМХ, згідно з інформацією на його сайті, входять вісім радіостанцій - "Авторадіо", "Ретро FM", "Наше радіо", "Радіо П'ятниця", NRJ, "Джем FM", "Голос Столиці" і "Lounge FM".

Як повідомляв ресурс "Медіаняня" в червні минулого року, радіостанція "Радіо Next", що працює в Херсоні, Одесі, Миколаєві та Львові, ретранслювала іншу станцію холдингу - NRJ.

Виручка ТРК "Пілот-Україна" в 2017 році склала 0,86 млн грн., чистий прибуток - 0,015 млн грн. Інформація за 2018 рік відсутня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

У Павлоградському районі знищили 5 БПЛА, постраждали двоє людей

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 119 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 34 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила п’ять ракетних і 105 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА