09:01 21.03.2019

Екс-директор з комунікацій Білого дому передасть документи щодо Трампа до Конгресу

1 хв читати

Хоуп Хікс, колишня директор з комунікацій Білого дому і довірена особа президента Дональда Трампа погодилася співпрацювати в розслідуванні Демократичної партії, стосовно президента, повідомив телеканал CNN.

Хікс має намір передати документи для розслідування в комітет юстиції палати представників Конгресу США. З їх допомогою конгресмени планують встановити, чи перешкоджав Трамп правосуддю. Документи стосуються випадків з неправдивими свідченнями колишнього радника Трампа з безпеки Майкла Флінна, звільнення колишнього директора ФБР Джеймса Комі, участі Трампа в схемах із замовчування його передбачуваних зв'язків з російським урядом.

Комітет запросив у Хікс все, що стосується до "особистого робочого щоденника журналу або іншої книги з позначками, записами або описами подій протягом дня". Тематика документів повинна стосуватися особисто Трампа, його передвиборчої кампанії, передвиборчого штабу або президентської адміністрації.

Минулого року Хікс погодилася дати свідчення комітету з розвідки палати представників Конгресу США в рамках розслідування втручання Росії у вибори.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА