11:52 05.03.2019

Chanel представить останню колекцію Лагерфельда на Тижні моди в Парижі

2 хв читати
Chanel представить останню колекцію Лагерфельда на Тижні моди в Парижі

Дім моди Chanel у вівторок представить у французькій столиці останню колекцію, розроблену Карлом Лагерфельдом для цього бренда незадовго до смерті, повідомляють місцеві ЗМІ.

Показ відбудеться у вівторок і стане першим офіційним заходом Chanel після смерті дизайнера цього дому моди К.Лагерфельда.

Очікується, що Chanel під час показу вшанує пам'ять К.Лагерфельда. У лютому після звістки про смерть дизайнера дім моди повідомив, що "прощальна церемонія відбудеться пізніше".

Раніше низка люксових брендів, з якими в різний час працював К.Лагерфельд, у рамках своїх нещодавніх модних показів уже віддала данину шани відомому дизайнеру. 21 січня дім моди Fendi представив розроблену К.Лагерфельдом колекцію в Мілані, а також показав відеосюжет про роботу модельєра. Французький бренд Chloe минулого тижня під час свого показу в Парижі транслював фотографії легендарного дизайнера.

К.Лагерфельд помер 19 лютого на 86-му році життя.

Дизайнер народився 10 вересня 1933 року в Гамбурзі. У віці 14 років він переїхав до Парижа, де зайнявся малюванням та історією, а потім став асистентом модельєра П’єра Бальмена.

У 1965 році модельєр почав працювати в італійському домі моди Fendi, співпрацю з яким він продовжував до останнього. У 1983 році К.Лагерфельда запросили на роботу в Chanel.

Власну лінію - Karl Lagerfeld Impression - модельєр заснував у 1974 році, потім створив лінії KL і KL by Karl Lagerfeld.

К.Лагерфельд захоплювався фотографією та створював парфуми. Модельєр ніколи не був одружений, у нього немає дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА