07:53 28.02.2019

Міністерство у справах ветеранів буде розвиватися за власною моделлю, але з урахуванням кращого досвіду інших країн

1 хв читати

Міністерство у справах ветеранів України буде розвиватися за власною моделлю, але з урахуванням кращого досвіду інших країн, зокрема США, заявила міністр у справах ветеранів Ірина Фріз, повідомляє прес-служба Міністерства ветеранів України.

"Наше міністерство буде розвиватися за власною моделлю, згідно з чинним законодавством. Але ми ретельно вивчаємо всі практики, зокрема ті, які дали гарні результати в США. Зокрема нас дуже цікавить досвід підтримки ветеранів на етапі їх психосоціальної адаптації. Ми сподіваємося, що до нас приєднаються американські експерти, радники, з якими ми зможемо спільно виробити програму з психосоціальної адаптації в нашій країні. Адже наші ветерани - це воїни, які мають відчувати підтримку і захист від держави на кожному етапі, зокрема в цивільному житті", - заявила І. Фріз, під час свого візиту в США.

За словами міністра під час поїздки в США планується відвідати кілька госпіталів для ветеранів. Адже система таких госпіталів є однією з кращих у комплексності надання послуг ветеранам.

"Ми зараз активно займаємося вивченням цього питання, адже система госпіталів ветеранів війни в Україні перебуває в занепаді. Ми намагаємося сформувати пропозицію, згідно з якою будемо розробляти формат функціонування опорних госпіталів в Україні", - зазначила міністр.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА