18:49 26.02.2019

Трьох бійців ЗСУ поранено у вівторок на Донбасі внаслідок 8 обстрілів бойовиків

1 хв читати
Трьох бійців ЗСУ поранено у вівторок на Донбасі внаслідок 8 обстрілів бойовиків

З початку доби 26 лютого і до 18.00 бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військ на Донбасі, з них 5 разів - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, внаслідок чого троє військовослужбовців Збройних сил України дістали поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Унаслідок обстрілу троє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення. Підрозділи, які обстрілював противник, дали відповідь адекватним вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюють", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Facebook.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики двічі обстріляли українські опорні пункти з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів – поблизу н.п. Верхньоторецьке; з мінометів калібру 120 мм - поблизу села Лебединське.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили шість обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: - тричі - з мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також із озброєння БМП і стрілецької зброї - неподалік н.п. Новолуганське; двічі - з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Попасної; з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля н.п. Хутір Вольний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА