11:40 13.02.2019

Вілкул вніс заставу за заарештованого поліцейського, підозрюваного в побитті активістів біля будівлі управління поліції в Києві 9 лютого

1 хв читати
Вілкул вніс заставу за заарештованого поліцейського, підозрюваного в побитті активістів біля будівлі управління поліції в Києві 9 лютого

Заступник голови парламентської фракції "Опозиційний блок", кандидат у президенти України Олександр Вілкул сплатив заставу в 115 тис. грн за заарештованого поліцейського Василя Мельника, якого підозрюють у побитті активістів націоналістичної організації "С14" під час сутички біля будівлі Подільського управління поліції Києва в суботу, 9 лютого.

"Поліцейський виконував свій обов'язок. В екстремальних умовах. Коли бойовики напали конкретно на Подільський райвідділ. Я вніс заставу, тому що хочу побудувати правову державу, в якій кожен має право на захист незалежно від політичної кон'юнктури керівництва країни", - прокоментував внесення застави О.Вілкул на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

"Я вважаю, що поліція не просто має право, а зобов'язана застосовувати силу проти розперезавшихся радикалів, які можуть завтра напасти на кожного", - наголосив політик.

Він також висловив сподівання, що суд розбереться в усіх нюансах події, а поліцейський, "з яким я навіть не знайомий, зможе заявити свою позицію та право на захист, перебуваючи на волі, а не в тюрмі під тиском".

О.Вілкул висловив переконання в тому, що організація, яка фігурує в сутичці біля райвідділу, як і схожі спільноти, безпосередньо підконтрольні владі, "інакше вони давно б уже сиділи".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА