11:09 20.01.2019

У Харкові затримали громадянина Іраку за вбивство сусіда – поліція

1 хв читати
У Харкові затримали громадянина Іраку за вбивство сусіда – поліція

Поліція Харкова затримала 48-річного громадянина Іраку, який у стані алкогольного сп'яніння до смерті забив сусіда по комунальній квартирі, повідомила прес-служба Національної поліції Харківської області.

"1 січня до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з місця проживання було доставлено 83-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, який помер від отриманих травм у лікарні. Під час досудового розслідування працівники Слобідського відділу поліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілому завдав 48-річний громадянин Іраку. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, в коридорі комунальної квартири він посварився зі своїм сусідом. На ґрунті особистих неприязних відносин зловмисник побив потерпілого ногами та руками в область тулуба та обличчя", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці повідомили іноземцю про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА