17:57 16.01.2019

Позов "Укренерго" до РФ щодо активів у Криму може супроводжувати швейцарська юрфірма Lalive SA

1 хв читати
Позов "Укренерго" до РФ щодо активів у Криму може супроводжувати швейцарська юрфірма Lalive SA

Швейцарська юридична компанія Lalive SA може супроводжувати позов НЕК "Укренерго" до Російської Федерації щодо захоплених в окупованому Криму активів компанії, свідчать дані в системі електронних держзакупівель ProZorro.

Згідно з інформацією про розкриття цінових пропозицій, оприлюдненою 14 січня, Lalive SA запропонувала за свої послуги ціну в 49,9 млн грн за очікуваної вартості в 84 млн грн.

Раніше Lalive SA представляла у спорах проти РФ щодо втрачених інвестицій інтереси таких компаній, як "Укрнафта", Yukos Capital, "Стабіл".

Крім Lalive SA у тендері брала участь також американська Covington & Burling LLP (з ціновою пропозицією в 54,99 млн грн), котра раніше вже представляла інтереси "Укренерго" (а також НАК "Нафтогаз України", в рамках позову щодо втрачених цими компаніями кримських активів), Hughes, Hubbard and Reed LLP (з пропозицією в 74,5 млн грн), яка також бере участь у розглядах щодо втрачених в окупованому Криму інвестицій українських компаній. Крім того, про бажання представляти інтереси "Укренерго" заявила британська Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan UK LLP.

Рішення "Укренерго" про призначення переможця поки що не оприлюднено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА