07:59 03.11.2018

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

1 хв читати
За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. Один раз - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Станиця Луганська, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Красногорівка, Богданівка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

"Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти провели на Маріупольському напрямку по опорному пункту наших військ поблизу Павлополя", - додали в штабі ООС.

Бойовики обстріляли ділянку розведення сторін у Станиці Луганській і вкотре зірвали виконання рішення Тристоронньої контактної групи з розведення сил і засобів на певні відстані.

"З початку доби ворог, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, вів прицільний вогонь неподалік Широкиного. Втрат серед наших захисників немає" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, один бойовик отримав поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА