17:47 30.10.2018

Суд узяв під нічний домашній арешт чоловіка, який стріляв біля розважального закладу в Голосіївському районі Києва

2 хв читати
Суд узяв під нічний домашній арешт чоловіка, який стріляв біля розважального закладу в Голосіївському районі Києва

Поліція затримала чоловіка, який у ніч на 27 жовтня стріляв по місцевих жителях на вул. Велика Васильківська в Києві. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Як повідомив у вівторок відділ комунікації поліції Києва, чоловіку оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманий за хуліганські дії - 36-річний уродженець Донецька.

Суд у вівторок обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного (з 22:00 до 06:00) домашнього арешту.

Правоохоронці встановили також, що це не перший кримінальний епізод, в якому помічено підозрюваного. Так, за інформацією поліції, в січні 2017 року цей чоловік у приміщенні Оболонського управління поліції Києва завдав тілесних ушкоджень патрульному. Тоді зловмисник приїхав, щоб допомогти своїй знайомій, яку патрульні поліцейські запідозрили в керуванні транспортним засобом у стані сп'яніння.

"Після побиття правоохоронця він став фігурантом кримінального провадження, яке розслідували за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. У подальшому обвинувальний акт було скеровано до суду для ухвалення відповідного процесуального рішення", - додали в поліції.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", затриманий - віце-президент Федерації боксу Києва.

Раніше поліція повідомляла, що в ніч на 27 жовтня в Голосіївському районі Києва, на вул. Великій Васильківській, біля розважального закладу сталися конфлікт і бійка зі стріляниною, постраждали дві людини.

До поліцейських, що прибули на виклик, звернулися постраждалі, які розповіли обставини події. За їхніми словами, між ними і невідомими через зауваження виник словесний конфлікт і бійка, в результаті один із правопорушників вистрілив із невстановленої зброї. Після цього зловмисники на автомобілі втекли.

Постраждалими виявилися місцеві жителі, 1989 року народження. Їх доправили до медичного закладу для надання необхідної допомоги: в одного лікарі виявили вогнепальне поранення ноги, в іншого - травму голови.

Слідчий відділ Голосіївського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА