19:42 20.10.2018

Правоохоронці розшукують осіб, які розклеїли білборди з антиугорськими написами в Закарпатській області

1 хв читати
Правоохоронці розшукують осіб, які розклеїли білборди з антиугорськими написами в Закарпатській області

Правоохоронці розшукують осіб, які в ніч на суботу, 20 жовтня, розклеїли в декількох районах Закарпатської області білборди із зображеннями діячів "Товариства угорської культури Закарпаття" (ТУКЗ) і антиугорськими написами, повідомляє прес-служба глави Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Згідно з повідомленням на офіційному сайті Г.Москаля, Закарпатська ОДА розцінює такі білборди як провокацію російських спецслужб.

"Безпосередніх виконавців провокації зараз розшукують правоохоронці, але методи і стиль виконання вказують на те, що це чергова примітивна спецоперація ФСБ, яка вже кілька років намагається посварити на Закарпатті українців і угорців", - цитує слова Г.Москаля його прес-служба.

Голова Закарпатської ОДА нагадав, що в квітні минулого року на адміністративному кордоні Виноградівського та Берегівського районів області також вночі були встановлені стели з провокаційними написами угорською мовою, а в лютому поточного року в Ужгороді двічі підпалювали офіс ТУКЗ.

"Ці злочини розкрито, встановлено, що за ними стоять російські спецслужби. Робимо все, щоб розкрити і нинішню провокацію. Вже доведено, що такі примітивні речі на Закарпатті не працюють, на них не ведуться ні українці, ні угорці", - підкреслив Г. Москаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА