12:22 19.10.2018

Поліція патрулює 15 населених пунктів поблизу арсеналів в Ічнянському районі

2 хв читати
Поліція патрулює 15 населених пунктів поблизу арсеналів в Ічнянському районі

Поліція здійснює патрулювання 15 населених пунктів, розміщених у зоні ураження в Ічнянському районі Чернігівської області внаслідок вибухів боєприпасів на арсеналі Міністерства оборони, випадків мародерства не зафіксовано.

"Уже повністю відновлено газо- та електропостачання в усіх населених пунктах. Повідомлень про загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації до поліції не надходило. Випадків мародерства теж не виявлено. Наразі поліція здійснює патрулювання 15 населених пунктів, що потрапили до зони уражень у Чернігівській області", - повідомив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін на робочій нараді у п'ятницю, якого цитує департамент комунікації Нацполіції.

За його даними, поліція зареєструвала 127 повідомлень про події, пов'язані з вибухами на території смт Дружба Ічнянського району. Зокрема, надійшло 17 повідомлень про пошкодження та руйнування будівель, а також 53 факти виявлення боєприпасів.

Як повідомлялося, інформація про пожежу та вибухи боєприпасів на території складів 6-го арсеналу Міноборони України біля смт Дружба Ічнянського району надійшла о 3.30 9 жовтня. Постраждалих серед військовослужбовців, співробітників ЗСУ і цивільного населення внаслідок вибухів боєприпасів немає.

Через НП евакуювали населення із 38 населених пунктів.

Військова прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею "недбалість" (ч. 3 ст. 425 КК України). У Службі безпеки України повідомили, що розслідують кілька версій пожежі на території складських приміщень в/ч ЗСУ, зокрема, відпрацьовують версію про можливу диверсію.

Станом на ранок п'ятниці, 19 жовтня, очищено 34 із 80 ділянок розмінування, 16-кілометрову зону забруднення зменшено до 10-кілометрової.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

Сили оборони ліквідували 1124 окупанта, а також три засоби ППО противника

Уночі атаковано чотири теплоелектростанції із серйозним пошкодженням обладнання

На фронті за добу було 94 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 29 атак

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА