07:57 19.09.2018

Під час спроби дачі хабара співробітнику Державної виконавчої служби в розмірі $ 250 тис затриманий директор товариства

1 хв читати
Під час спроби дачі хабара співробітнику Державної виконавчої служби в розмірі $ 250 тис затриманий директор товариства

Прокуратурою Київської області затримано директора товариства, який надав співробітникові районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Київській області хабар у розмірі $ 250 тис, повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"У вівторок, 18 серпня, Києво-Святошинською місцевою прокуратурою спільно з співробітниками УЗЕ в Київській області та слідчого відділу Києво-Святошинського ОП ГУНП в Київській області затримано директора товариства, який надав державному виконавцеві Києво-Святошинського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Київської області неправомірну вигоду в розмірі $ 250 тис. доларів", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури Київської області у вівторок ввечері.

"Зазначені кошти директор товариства надав державному виконавцеві за невиконання дій з примусового виконання судового рішення, яким вирішено витребувати з незаконного володіння товариства земельні ділянки лісового фонду площею майже 7 га, що знаходяться на території однієї з сільських рад Києво-Святошинського району" - повідомили в прокуратурі Київської області

Хабародавець затриманий, тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру. Досудове розслідування за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА