08:28 06.09.2018

Трамп зажадав розкриття автора публікації щодо протиріч у Білому домі

1 хв читати
Трамп зажадав розкриття автора публікації щодо протиріч у Білому домі

Президент США Дональд Трамп зажадав від газети The New York Times назвати ім'я автора анонімної публікації про те, що в Білому домі існує опозиція його політиці, засумнівавшись в тому, що такий автор є в реальності.

"Якщо цей анонімний боягуз реально існує, то The New York Times має видати його уряду, виходячи з інтересів національної безпеки", - написав президент у своєму твіттері.

З різкою критикою газети за публікацію виступила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, зажадавши від видання принести вибачення президентові. За її словами, публікація стала "ще одним свідченням узгоджених дій ліберальних ЗМІ, спрямованих на дискредитацію президента". Сандерс сказала, що в Білому домі "розчаровані рішенням газети про публікацію" і це показує, "на яке дно опустилося це так зване" авторитетне видання".

The New York Times в середу опублікувала матеріал анонімного автора, що має назву "Я - частина опору всередині адміністрації Трампа". Автор, назвавши себе "високопоставленим співробітником" апарату Білого дому, повідомив про існування в адміністрації групи чиновників, які протидіють політиці президента. "Багато чиновників високого рангу в його (Трампа - ІФ) власній адміністрації старанно працюють, щоб зсередини підірвати частину напрямів політики, яку той проводить, а також перешкодити прояву його гірших нахилів", - написав анонім.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА