10:58 13.08.2018

Українські десантники відпрацьовують висадку з узяттям під контроль об'єктів і подолання водних перешкод

1 хв читати
Українські десантники відпрацьовують висадку з узяттям під контроль об'єктів і подолання водних перешкод

В Україні відбуваються командно-штабні навчання з практичними діями частин і підрозділів Десантно-штурмових військ (ДШВ) Збройних сил України "Маруновий берет 2018".

Як повідомляє в понеділок прес-служба командування ДШВ ЗС України, навчання відбуваються під загальним керівництвом начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка. До них залучені частини ДШВ, армійська авіація Сухопутних військ, авіація Повітряних сил, підрозділи оперативного забезпечення.

"Розпочалася практична фаза на Миколаївщині, де воїни-десантники відпрацювали ведення рейдових дій у тилу умовного противника та знищення його пункту управління. Під час рейду підрозділи протиповітряної оборони, прикриваючи сили, здійснювали відбиття повітряного "противника". Зокрема, були здійснені бойові пуски із зенітних ракетних комплексів "Стріла-10" і ПЗРК, вівся прицільний вогонь із зенітних установок", - йдеться в інформації.

На одній із ділянок річки Південний Буг інженерні підрозділи розгорнули поромну переправу. При цьому бронетранспортери своїм ходом подолали водну перешкоду. А важка броньована та автомобільна техніка вантажилася на пороми. Завдяки спільним діям і чіткій організації сили десантників були швидко переправлені на інший берег і продовжили виконувати визначені завдання.

Водночас на Херсонщині кілька десятків вертольотів висадили десантно-штурмовий загін однієї з частин ДШВ для взяття під контроль одного з важливих об'єктів. На річці Дніпро також була наведена поромна переправа для перекидання основних сил.

Нині практичні дії десантно-штурмових військ тривають у районах Херсонської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА