17:37 27.07.2018

В Україні заборонили ввезення на територією країни ще однієї книги з РФ за пропаганду держави-агресора

1 хв читати
В Україні заборонили ввезення на територією країни ще однієї книги з РФ за пропаганду держави-агресора

Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заборонив ввезення до країни з РФ ще однієї книги за пропаганду держави-агресора.

"Держкомтелерадіо відмовив ТОВ "Дресс Шоу" у видачі дозволу на ввезення з території держави-агресора книги, в якій рекламується діяч культури РФ, який публічно підтримав окупацію території України", - повідомила прес-служба відомства.

Зазначається, що в книзі Ільзе Лієпа "Мій балет" російського видавництва ТОВ "Видавництво АСТ" експерти виявили порушення пункту 3 критеріїв оцінки видавничої продукції, що дозволена до поширення на території України.

Зокрема, в книзі неодноразово згадується член Ради при президентові Росії з питань культури і мистецтв Микола Цискарідзе, який 11 березня 2014 року підписав звернення діячів культури РФ на підтримку політики президента Володимира Путіна в Україні та окупації Криму.

На сьогодні у переліку заборонених для ввезення в Україну книг перебувають 60 видань.

Раніше Держкомтелерадіо скасувало заборону на ввезення до України книги російського біблеїста Андрія Десницького "Христианство. Настоящее. Россия, XXI век".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА