21:50 13.07.2018

Більш 2,5 тис. ОВТ відремонтували з початку року ремонтники ЗС України

1 хв читати

У 2018 році ремонтно-відновлювальними органами Збройних сил України відремонтовано понад 2,5 тис. одиниць озброєння і військової техніки (ОВТ), повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на заступника міністра оборони з питань євроінтеграції Анатолія Петренка.

"У Збройних силах України тривають заходи щодо забезпечення війська озброєнням, військовою та спеціальною технікою. Знаковим у першому півріччі цього року стало зарахування до складу Військово-морських сил Збройних сил України 4 одиниць малих броньованих артилерійських катерів", - цитує прес-служба оборонного відомства заступника міністра в п'ятницю.

А.Петренко також повідомив, що в цьому році силами і засобами ремонтно-відновлювальних органів ЗСУ відремонтовано понад 2,5 тис. одиниць озброєння і військової техніки. У військові частини також поставлено понад 260 одиниць ОВТ, відремонтованих на підприємствах вітчизняного ОПК.

"За результатами завершених дослідно-конструкторських робіт і проведених державних випробувань у поточному році прийнято на озброєння (постачання) Збройних сил України 3 нових зразка ОВТ, зокрема, комплексний тренажер екіпажу вертольота Мі-8МСБ-В КТВ Мі-8МСБ-В. Ще 13 зразків озброєння і військової техніки допущені до експлуатації", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА