20:39 15.06.2018

Apple має намір уповільнити перехід на дорогі екрани в iPhone

2 хв читати
Apple має намір уповільнити перехід на дорогі екрани в iPhone

Корпорація Apple розробляє виробничі плани для своїх нових моделей iPhone, фокусуючись на більш дешевих LCD-екранах, що свідчить про чутливість споживачів до цін на смартфони. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на свої джерела.

Компанія вважає, що моделі iPhone з більш бюджетними LCD-екранами складуть більшість у продажах лінійки смартфонів, які випустять восени цього року, а також планує використовувати такі екрани і в наступному році, заявили виданню люди, близькі до ланцюжка поставок Apple.

Таким чином, пише видання, перехід на екрани OLED, що планувався раніше, швидше за все, буде набагато повільнішим. У кінці травня південнокорейське видання Electronic Times з посиланням на джерела в галузі повідомляло, що Apple вирішила перейти на використання OLED у всіх нових моделях, які вийдуть на ринок в 2019 році.

Аналітики, опитані WSJ, кажуть, що попит на iPhone Х був слабшим, ніж прогнозувалося спочатку. Причиною цього, за їхніми словами, виявилася ціна нового смартфона, яка починається від $ 999. Споживачі охочіше купують моделі iPhone 8 і iPhone 8 Plus з LCD-екранами, ціни на які починаються від $ 699 і $ 799 відповідно, підкреслюють аналітики видання.

Наразі дисплеї OLED використовуються тільки у флагманської моделі iPhone X, в той час як iPhone 8 і iPhone 8 Plus оснащені LCD-екранами. У квітні видання Digitimes повідомляло, що Apple намагається домовитися з постачальником екранів OLED - Samsung Display Co. - щодо знижок на дисплеї, оскільки ціна екрану складає близько третини в вартості iPhone Х.

Раніше повідомлялося, що Apple цієї осені збирається випустити три нові моделі iPhone, дві з яких будуть з OLED-екранами, одна - з екраном LCD.
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА