17:24 11.06.2018

У Луганській обласній ЦВА заплановано скорочення кількості блокпостів до 8 з 15 - Гарбуз

1 хв читати
У Луганській обласній ЦВА заплановано скорочення кількості блокпостів до 8 з 15 - Гарбуз

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз обговорив із керівниками правоохоронних органів і підрозділів Збройних сил України скорочення кількості блокпостів на території області з 15 до 8.

"Приділили увагу функціонуванню блокпостів. За рішенням командування ООС, (операції об'єднаних сил - ІФ) передбачено скорочення їхньої кількості на території області з 15 до 8. На двох стаціонарних блокпостах "Лисичанськ-Бахмут" і "Кремінна-Лиман" виконується оптимізація роботи: забезпечення водопостачання та водовідведення, освітлення, асфальтування тощо", - написав Ю.Гарбуз у понеділок на своїй сторінці в соцмережі Facebook за результатами наради з керівниками правоохоронних органів, контролюючих структур і підрозділів ЗСУ щодо ситуації в сфері безпеки і оборони на території області.

Він також поінформував, що доручив керівникам департаменту фінансів та управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації розробити механізм фінансування та утримання стаціонарних блокпостів.

"Питання безпеки на транспорті, дотримання правил перевезень пасажирів і вантажів, руху негабаритного транспорту перебуває на моєму особистому контролі", - повідомив Ю.Гарбуз.

Крім того, він зазначив, що на нараді порушувалося питання боротьби з обігом наркотичних засобів. "Доручив посилити роботу всіх відповідальних і направити її на результат - розкриття та притягнення до відповідальності винних у скоєнні наркозлочинів", - повідомив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА