08:59 08.06.2018

Тролей біля Арки дружби народів у Києві демонтували через недотримання правил безпеки

2 хв читати
Тролей біля Арки дружби народів у Києві демонтували через недотримання правил безпеки

Тролей біля Арки дружби народів у Києві демонтували через недотримання правил безпеки операторами атракціону, повідомив народний депутат України, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець.

Він зазначив, що в 2017 році право на розміщення тролея продали з біржових торгів на один сезон. За словами депутата, тоді переможець заплатив 250 тис. грн за сезон роботи, а однією з основних вимог для участі в торгах було дотримання всіх норм безпеки й отримання всіх необхідних узгоджень.

"На жаль, незважаючи на всі приписи, представники тролея продовжили незаконно його експлуатувати цього сезону", - написав Д.Білоцерковець на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він також навів кілька аргументів на користь демонтажу.

"Перший аргумент - недотримання правил безпеки оператором, що призвело до падіння людини з тролея. Як виявилося, оператор підкупив чоловіка, що впав з тролея, - і той надавав неправдиві свідчення, начебто він упав із дерева. Але аудиторія FB (Facebook - ІФ) надала фото, на якому чітко видно, як з особи, що впала, відстібують обладнання. Це доводить недбале ставлення оператора до життя людей у гонитві за заробітком", - вважає нардеп.

Другим аргументом радник мера назвав підготовку до будівництва канатної дороги в столиці.

"Місто перебуває в активній фазі проектування, а отже, незабаром розпочнуться різні підготовчі роботи. Нагадаю, що ця канатна дорога з'єднає Арку, Труханів острів та Поштову площу", - наголосив Д.Білоцерковець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА