21:10 07.06.2018

Канада збільшить розмір допомоги ЗСУ

1 хв читати
Канада збільшить розмір допомоги ЗСУ

Під час двосторонньої зустрічі міністра оборони України Степана Полторака з міністром нацоборони Канади Харджитом Сінгхом Сейджаном обговорювалося ухвалення рішення про спільне опрацювання переліку озброєння, військової техніки та обладнання, яке необхідне для здійснення оборони України та розвитку ЗСУ, повідомляє прес-служба українського оборонного відомства.

"Канада продовжуватиме підтримувати Україну та збільшить розмір допомоги. Я відзначаю прогрес у реформуванні оборонного відомства України, я задоволений, як триває процес тренінгів українських військовослужбовців, які здійснюють канадські інструктори. Упевнений, нам необхідно продовжувати та розширювати можливості співпраці, йти далі та вдосконалювати спроможності ЗС України", - сказав міністр національної оборони Канади під час зустрічі з українським колегою в штаб-квартирі НАТО (Брюссель, Бельгія) в четвер.

С.Полторак подякував своєму канадському колезі і позитивно оцінив усі спільні проекти, які здійснювалися за участю двох сторін. "Усе, що ми робимо разом, завжди має добрий результат. На сьогодні я не можу пригадати жодного погано відпрацьованого рішення", - сказав він.

У Міноборони України повідомили, що в штаб-квартирі НАТО в четвер відбулася зустріч українського міністра оборони з колегами із США, Великої Британії, Канади, Литви та Польщі. Під час зустрічі сторони погодили плани подальшої співпраці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон вирушить до Нової Каледонії на тлі заворушень, які там не вщухають

Зеленський запросив президента Анголи Лоренсу взяти участь у Саміті миру, а також відвідати Україну

Покровськ залишається оперативною метою російських військ, попри відкриття нового фронту на Харківщині - британська розвідка

Лондон передав у дар Україні автомобілі в межах програми Ulez для використання в гуманітарних цілях

Десятеро українських військових пройшли в Нідерландах навчання з обслуговування винищувачів F-16

ДБР викрило правоохоронців із Донецької області, які безпідставно нарахували понад 2,6 млн грн бойових доплат підлеглим

"Суспільне" розширює виробництво власного контенту на "Першому" і продовжить обмін контентом із усіма учасниками марафону "Єдині новини"

Запобіжний захід для заступника міністра агрополітики Дмитрасевича збережено - Апеляційна палата

Від початку доби відбулося 37 бойових зіткнень, найгарячіша ситуація на покровському напрямку - Генштаб

Ініціатива щодо посилення української ППО вже зібрала майже мільярд євро - МЗС Німеччини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА