12:28 15.05.2018

Півтори сотні пенсіонерів-силовиків і військових мітингують під ВР з вимогою не допустити змін до пенсійного та соціального забезпечення

1 хв читати

 Близько 150 пенсіонерів силових структур України, військових і правоохоронних відомств проводять акцію біля стін Верховної Ради у вівторок вранці.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", присутні вимагають не допустити зміни законодавства в частині соціального і пенсійного забезпечення колишніх правоохоронців і військових.

Як розповів в коментарі агентству голова громадської ради при Держслужбі у справах ветеранів і учасників АТО Віктор Палій, акція має попереджувальний характер, вона спрямована проти прийняття підготовленого Мінсоцполітики законопроекту про зміни до пенсійного забезпечення ветеранів сектора безпеки і оборони.

"Він повністю скасовує чинний закон і позбавляє ветеранів пільг, передбачає зміну умов їх служби. Ухвалення закону призведе до того, що українці просто не захочуть йти на військову службу через такого пенсійного забезпечення", - сказав В. Палій.

Він зазначив, що серед вимог учасників мітингу - відставка міністра соціальної політики Олександра Реви і його заступників.

Акція проходить мирно, правопорядок біля стін парламенту забезпечує невелику кількість правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА