07:40 28.04.2018

У Харківському главку Нацполіції під час травневих свят буде працювати ситуаційний центр

2 хв читати
У Харківському главку Нацполіції під час травневих свят буде працювати ситуаційний центр

У період з 28 квітня до 2 травня громадський порядок на території Харкова та області щодня будуть забезпечувати до 2,5 тис. правоохоронців, повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в області.

"Перед початком (масових - ІФ) заходів місця їх проведення будуть обстежуватися фахівцями вибухотехнічної служби та кінологами зі службовими собаками на наявність вибухових пристроїв або інших речей, які можуть бути використані для вчинення протиправних дій", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, що, починаючи з суботи, 28 квітня, і до закінчення травневих свят в ГУ Нацполіції в Харківській області буде працювати ситуаційний центр для координації дій із забезпечення порядку та обміну інформацією між правоохоронними органами. До забезпечення громадського порядку крім поліцейських будуть залучатися додані сили.

Так, 28 квітня на території СК "Локомотив" заплановані фінальні поєдинки та урочисте закриття міжнародного турніру з боксу між збірними командами України, Казахстану, Узбекистану і Туркменістану. Очікується, що на них прийдуть до 2,5 тис глядачів. Забезпечувати порядок будуть 60 поліцейських і 50 нацгвардейців.

29 квітня з 8:00 ранку до 17:00 заплановано проведення V Харківського міжнародного марафону, в якому, як очікується, візьмуть участь 10 тис. осіб. Охорону громадського порядку будуть підтримувати 60 співробітників поліції.

1 травня, з 10:00 до 11:30, громадська організація "Трудова Харківщина" збирається провести мітинг та ходу центром міста від пл. Конституції через Соборний спуск до пл. Благовіщенська. Передбачувана кількість учасників акції - до 200 осіб. Охороняти громадський порядок будуть 100 співробітників поліції.

2 травня о 19:00 в Харкові на стадіоні "Металіст" розпочнеться футбольний матч між командами другої ліги "Металіст-1 925" (Харків) - "Мир" (с.Горностаївка Херсонської області). Очікується, що на гру прийдуть до 10 тис. глядачів. Публічну безпеку і порядок на території під час заходу забезпечуватимуть 350 поліцейських і 200 нацгвардійців.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА