12:55 09.04.2018

На станції Задвір'я під Львовом вранці перекинувся товарняк

1 хв читати
На станції Задвір'я під Львовом вранці перекинувся товарняк

На залізничній станції Задвір'я в однойменному селі Буського району Львівської області в понеділок вранці сталася аварія – зійшли з рейок і перекинулися близько 10 товарних вагонів.

"Зараз рух поїздів призупинено, люди пішки йдуть до траси Київ-Львів, щоб дістатися додому. Три колії перекриті, а по одній пускають потяги, загрози немає", - написав депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Водночас, як повідомляє місцеве видання "Буський медіа портал", аварія стала причиною збою у пасажирському русі і пасажири ранкових електричок були змушені пересідати на інший транспорт. "Всі вибігли і йшли хто куди. Хто їхав на таксі, а хто на автобусі. Тільки через деякий час поліція повідомила нам, що на іншій стороні є електричка, куди евакуювали всіх людей", - розповіла виданню пасажирка поїзда "Рівне-Львів".

За даними видання, аварія сталася приблизно о 09.30. За попередньою інформацією, з рейок зійшло "близько 10 вантажних вагонів".

Інформація про те, чи є постраждалі внаслідок аварії, зараз з'ясовується.

На фотографіях з місця аварії видно, що внаслідок події вагони дуже сильно постраждали: розкидані кузови й колісні пари одразу декількох піввагонів і хоперів зайняли ширину трьох з чотирьох станційних колій і унеможливили рух.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА