19:15 16.03.2018

Генпрокуратура проводить обшуки в кількох офісах компанії "Нова пошта"

1 хв читати
Генпрокуратура проводить обшуки в кількох офісах компанії "Нова пошта"

Генеральна прокуратура України у п'ятницю, 16 березня, проводить обшуки в офісах компанії "Нова пошта" в кількох містах, повідомив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

"Зараз в офісах "Нової пошти" в Києві, Полтаві та Харкові проводять обшук представники Генеральної прокуратури України. Вперше в моїй практиці здійснюють обшук мого кабінету й мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах поліпшується інвестиційний клімат у країні", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган підтверджує цю інформацію і повідомляє, що проводиться близько 15 обшуків складських і офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" в Києві, Полтаві, Харкові та Дніпрі в рамках кримінального провадження, деталі якого наразі не розголошуються.

За її словами, обшуки проводить головне слідче управління Генпрокуратури. "Всі слідчі дії проводять слідчі без залучення спецпідрозділів, у рамках закону. Тому говорити про заподіяння шкоди інвестиційному клімату в країні не варто", - написала Л.Сарган на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Після надання інформації слідчими зможемо повідомити деталі кримінального провадження. Поки що тільки підтвердження факту обшуків і відповідних слідчих дій", - зазначила вона.

"Нова пошта" заснована в 2001 році. Її мережа має понад 2,35 тис. відділень, автопарк компанії налічує більше ніж 3600 автомобілів. У 2017 році компанія доставила понад 145 млн відправлень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА