15:01 26.01.2018

Кучма просить Зубка врегулювати ситуацію з мобільним зв'язком на Донбасі

1 хв читати
Кучма просить Зубка врегулювати ситуацію з мобільним зв'язком на Донбасі

Представник України в Тристоронній контактній групі, другий президент України Леонід Кучма просить віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка розібратися в ситуації з мобільним зв'язком на Донбасі, повідомила прес-секретар Л.Кучми Дарка Оліфер.

"Представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма звернувся до віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка з проханням врегулювати ситуацію з мобільним зв'язком у Донецькій та Луганській областях", - написала вона на сторінці у Facebook у п'ятницю.

Раніше директор з корпоративного управління та контролю "Vodafone Україна" Олег Проживальський в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" назвав головною причиною відсутності зв'язку "Vodafone Україна" на окупованій території Донецької області знеструмлення обладнання.

За його словами, якщо "ДНР" буде зацікавлена в повноцінному відновленні зв'язку з Україною в регіоні - необхідно буде надати доступ фахівцям оператора для проведення ремонтних робіт на кабелі в Оленівці, який стане дублюючою лінією зв'язку.

За даними О.Проживальського, нині понад 30% базових станцій "Vodafone Україна" в зоні АТО не працюють. З огляду на перебої в роботі на окупованих територіях Донецької області оператор не може завершити переведення частини абонентів на інші тарифи.

Крім того, проблеми з мобільним зв'язком виникали в січні і на території Луганської області через пошкодження обладнання на непідконтрольній території.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА