08:44 06.01.2018

У США опублікували скандальну книгу про хаос в адміністрації Трампа

2 хв читати
У США опублікували скандальну книгу про хаос в адміністрації Трампа

У Сполучених Штатах опублікували книгу журналіста Майкла Вулфф "Вогонь і лють: в Білому домі Дональда Трампа", яка стала лідером продажів оффлайн і онлайн-магазинів, повідомляє Reuters.

Автор книги стверджує, що був в Білому Домі і спілкувався з Д. Трампом і десятками політиків і чиновниками під час його першого року на посаді президента США. У книзі М.Вулфф описує інтриги і хаос в адміністрації президента США на основі 200 інтерв'ю.

Як зазначає The Guardian, автор книги написав про те, як Д.Трамп сміявся з інтелектуальних недоліків власних синів і свого зятя Джареда Кушнера. У ній також розповідається, як дружина Трампа Меланія плакала в ніч перед перемогою чоловіка на виборах і як його колишній старший радник Стів Беннон назвав дочку Трампа Іванка та її чоловіка Джареда Кушнера - "Джаванкою" за їх "легкість буття".

У той же час сам Д.Трамп в Twitter заперечує інформацію, представлену в книзі.

"Я не надавав доступу до Білого Дому (навіть багато разів відмовляв) автору цієї фальшивої книги. Я ніколи не говорив з ним для книги. Вона сповнена брехні, хибних уявлень і джерел, яких не існує. Подивіться на минуле цього хлопця і подивіться, що відбудеться з ним і недбалим Стівом (Стів Беннон, екс-радник Трампа)! ", - написав президент США.

Відзначається, що представники президента намагалися припинити публікацію книги. Його адвокати направили видавництву лист з вимогою не публікувати книгу і вибачитися перед президентом.

Окрім того, на тлі зростання популярності книги, в Twitter поширили гумористичний пасаж, який замаскували під уривок з неї. Він отримав вірусну популярність в Twitter, пише "Голос Америки".

У ньому розповідається, що після перемоги на виборах президента США Трамп вимагав і добився створення Білим домом цілодобового каналу присвяченого горилам.

"У свій перший день в Білому домі президент Трамп поскаржився, що телевізор в його спальні зламаний, тому що на ньому не було "каналу про горил". Трамп, здавалося, був переконаний в існуванні каналу, який цілодобово показував горил. Щоб догодити Трампу, співробітники Білого дому зліпили докупи кілька документальних стрічок про горил, який транслювався в спальню Трампа з наспіх зібраної телевізійної вежі на галявині перед Білим домом. Але Трамп все одно був незадоволений і скаржився, що "горили не б'ються", - написав невідомий автор.

Згодом це повідомлення отримало більше 15 тис ретвітів і 48 тис переваг, а автор зізнався, що воно несправжнє.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА