12:18 28.12.2017

Влада Києва планує побудувати парк атракціонів на Венеціанському острові

1 хв читати
Влада Києва планує побудувати парк атракціонів на Венеціанському острові

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про розробку концепції розвитку парку атракціонів на території Венеціанського острова, що в Дніпровському районі столиці, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Розробка концепції розвитку парку атракціонів на території Венеціанського острова в Дніпровському районі столиці і її реалізація нададуть можливість задовольнити потреби киян і гостей столиці у розвагах, дозвіллі та активному відпочинку", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Замовником розробки концепції визначено комунальне підприємство "Київський центр розвитку міського середовища", яке в установленому порядку має надати генеральну проектну організацію для виконання робіт із урахуванням проектних матеріалів загальної концепції реновації території долини р.Дніпро в Києві, зокрема й островів та Дніпровських схилів.

"Створення такої зони розваг і дозвілля також сприятиме фізичному розвитку особистості, підтримувати масовий дитячо-юнацький відпочинок і популяризувати здоровий спосіб життя", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА