18:40 27.11.2017

Сину нардепа Попова та його спільнику повідомлено про підозру

2 хв читати
Сину нардепа Попова та його спільнику повідомлено про підозру

Двом неповнолітнім особам, які вчинили напередодні розбійний напад на магазин в Оболонському районі Києва, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Києва в понеділок, повідомлення зроблено за погодженням Київської місцевої прокуратури №5, яка контролює хід досудового розслідування.

У прокуратурі нагадують, що в суботу двоє підлітків віком 14 та 15 років увірвалися в магазин і, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи коштами в сумі 2 тис. 500 грн, після чого їх затримали правоохоронці на місці скоєння злочину. В них було вилучено предмет, схожий на пістолет, чорні балаклави та рукавички чорного кольору.

Затриманим прокуратура підготувала клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліція не називає імен затриманих.

Як повідомлялося, 26 листопада за розбійний напад на продуктовий магазин в Оболонському районі Києва затримали сина народного депутата з фракції Радикальної партії, заступника голови комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Ігоря Попова.

Сам І.Попов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що його син вчинив "серйозне правопорушення". "Мій син 14 років потрапив у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя провина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди... Пройде слідство, винні відповідатимуть без винятків, нехай це стане уроком і сину, і мені", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА