07:20 18.11.2017

АМПУ оголосила тендер на реконструкцію причалу №1 у порту "Чорноморськ" на 75 млн грн

2 хв читати

Іллічівська філія ДП "Адміністрації морських портів України" (АМПУ) 17 листопада оголосила про проведення процедури відкритих торгів на закупівлю робіт з реконструкції гідротехнічної частини причалу №1 морського порту "Чорноморськ" (Одеська обл.).

Як повідомила прес-служба АМПУ, проект передбачає збільшення глибини біля стінок причалу до 15 м. За лицьовою стінкою причалу, в граничному діапазоні наявної естакади, планується забивання сталевих шпунтових паль, які будуть екранувати лицьову стінку. Проект також передбачає ремонт (торкретування) фасадної поверхні наявної надбудови лицьової стінки, антикорозійне фарбування металевих елементів надбудови і обладнання причалу новими відбійними пристроями.

"Цей проект є складовою послідовного і комплексного підходу АМПУ до розвитку інфраструктури порту "Чорноморськ". Його реалізація разом з проектом днопоглиблення підхідного морського каналу порту і операційної акваторії 1-го ковша Сухого лиману забезпечить конкурентну й інвестиційну привабливість порту. Це дасть змогу порту приймати судна з великою водотоннажністю, а значить - нарощувати вантажообіг і збільшувати надходження до бюджетів всіх рівнів, що вигідно і державі, і бізнесу", - зазначив керівник АМПУ Райвис Вецкаганс.

Очікувана вартість усіх робіт становить 74,4 млн грн без ПДВ.

До участі у процедурі закупівлі запрошуються українські та міжнародні компанії. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 25 грудень 2018 року.

АМПУ нагадує, що в 2017 році вона підписала меморандуми про співпрацю з компаніями "Кернел" і "Рісо термінал". Головна мета угод - збільшення вантажопотоку з одночасним збільшенням рівня глибин.

Порт "Чорноморськ" - універсальний міжнародний порт, один з найбільших на Чорному морі. На підприємстві діють спеціалізовані термінали та комплекси, які дозволяють перевантажувати широкий діапазон вантажів - наливні, навалочні, генеральні. 29 причалів порту здатні приймати судна вантажопідйомністю до 100 тис. тонн. Річна проектна потужність порту - понад 30 млн тонн.

Пропускна спроможність порту з перевалки контейнерів - 1,15 млн TEU. З 2007 року порт здатний забезпечувати одночасний прийом трьох океанських контейнеровозів місткістю понад 5 тис. TEU, довжиною до 300 м.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА