07:06 26.10.2017

Мосійчук у замаху звинувачує Росію

2 хв читати
Мосійчук у замаху звинувачує Росію

Народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук прийшов до тями після операції, яка була проведена у зв'язку з пораненнями кінцівок, живота і спини отриманих в результаті вибуху, що відбувся ввечері 25 жовтня, і зробив першу заяву, повідомляє прес-служба Ігоря Мосійчука.
"Я вважаю, що замовники сидять у Москві. Виконавці - київські. Не виключено, що агентура в патріотичному середовищі. Це перший замах на державного діяча такого рівня в Україні. Живим я залишився тільки завдяки моєму загиблому охоронцеві Руслану. Він колишній співробітник "Беркута", і в 2013 році стояв по інший бік барикад. А вчора він загинув рятуючи мене - націоналіста. Життя не чорно-біле. Щоб перемогти ми повинні це усвідомити. Українська нація повинна стати єдиною, перегорнувши сторінку внутрішніх чвар. Висловлюю щирі співчуття його сім'ї. Я ніколи їх не забуду. Тепер у мене троє дітей. Третя дитина - чотирирічна дочка Руслана. Що стосується мого стану: вражена права сторона - з того боку, де був вибух. Операція пройшла успішно. По периметру лікарні виставлена ​​охорона. Спасибі всім, хто турбувався", - заявив народний депутат.
Нагадаємо, що увечері 25 жовтня на виході з офісу телеканалу "Еспрессо" народний депутат отримав поранення в результаті вибуху. Поруч з ним був присутній політолог Віталій Бала, який також отримав поранення. Обидва вони були негайно госпіталізовані і прооперовані. По дорозі в лікарню в машині "швидкої допомоги" помер охоронець І. Мосійчука. Раніше, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що мова йде саме про терористичний акт.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА