11:51 25.10.2017

Робота пунктів пропуску "Ягодин" і "Дорогуськ" на українсько-польському кордоні уповільнилася через більш ретельний огляд

2 хв читати
Робота пунктів пропуску "Ягодин" і "Дорогуськ" на українсько-польському кордоні уповільнилася через більш ретельний огляд

Державна прикордонна служба України констатує, що робота пунктів пропуску "Ягодин" і "Дорогуськ" на українсько-польському державному кордоні уповільнилася з огляду на поглиблений огляд транспортних засобів і речей громадян.

Як повідомляє в середу прес-служба прикордонвідомства, з понеділка в пункті пропуску "Ягодин" (Волинська обл.) утворилося деяке збільшення транспортних засобів на виїзд до Польщі. Головною причиною таких заторів стало проведення більш ретельного огляду із застосуванням рентген-сканувальної системи Rapickan автобусів та речей громадян України, які прямують на в'їзд до Польщі, представниками митної служби сусідньої країни.

Крім того, напередодні під час обміну інформацією з суміжною стороною стало відомо, що працівники митної служби Польщі в пункті пропуску "Дорогуськ" почали проведення ретельного огляду і легкових транспортних засобів та речей громадян, які прямують на в'їзд до Польщі, у зв'язку з чим оформлення транспортних засобів здійснюватиметься повільніше. Польська сторона поінформувала, що поглиблений огляд автобусів здійснюватиметься постійно, а огляд легкових автомобілів - лише під час проведення митними органами Польщі спеціальних заходів, дата та час яких будуть раптовими.

Усі ці заходи, які здійснює суміжна сторона, можуть призводити до накопичення транспорту на виїзді з України перед пунктом "Ягодин" та збільшити час перетину кордону.

Керівництво Луцького прикордонного загону створило ситуативну групу, яка постійно відстежує ситуацію та інформує учасників міжнародного руху і перевізників про ритмічність роботи пунктів пропуску.

Крім того, в сервісній зоні перед "Ягодином" для підтримання правопорядку, регулювання руху, підтримання правил безпеки дорожнього руху та забезпечення громадської безпеки і громадського порядку прикордонники організували взаємодію з підрозділами Національної поліції.

"Зважаючи на ситуацію, що склалася, Держприкордонслужба просить учасників міжнародного руху під час прямування в цьому напрямку взяти цю інформацію до відома або скористатися для перетину кордону іншими пунктами пропуску", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА