16:21 23.08.2017

Український експорт в Канаду за січень-червень 2017 року зріс на 76% – Микольська

1 хв читати
Український експорт в Канаду за січень-червень 2017 року зріс на 76% – Микольська

Експорт українських товарів до Канади за перші 6 місяців 2017 року становив $22,7 млн, що на 76,3% більше ніж за аналогічний період 2016 року, повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговельний представник України Наталія Микольська.

"Угода про ЗВТ (зону вільної торгівлі - ІФ) з Канадою почала впливати на наші економічні відносини ще до того, як повністю набула чинності. За перші 6 місяців 2017 року експорт товарів до Канади становив $22,7 млн, що на 76,3% більше ніж за аналогічний період 2016 року", - сказала вона в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому, як зазначила Н.Микольська, для експорту до Канади товари повинні проходити сертифікацію, яка відрізняється від європейської.

Заступник міністра звернула увагу, що також відбувається пожвавлення імпорту канадських товарів в Україну, зокрема, у сфері фармацевтики і морепродуктів, товарів легкої промисловості: одягу для спеціальних умов, холодної погоди, а також робочого одягу.

"Ми бачимо і зацікавленість з боку канадських компаній до відкриття на території України для виробництва товарів з подальшою їх поставкою на ринки ЄС і Канади", - сказала торгпред України.

Повний текст інтерв'ю торгового представника України Наталії Микольської буде розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна" у відкритому доступі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА