16:09 22.05.2017

У київському офісі "Нацкорпуса" вночі стався вибух

2 хв читати
У київському офісі "Нацкорпуса" вночі стався вибух

Біля багатоповерхового житлового будинку в Оболонському районі Києва в ніч на понеділок стався вибух, унаслідок чого був пошкоджений паркан і обгоріла стіна будинку на рівні першого поверху, ніхто не постраждав.

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Зої Гайдай пошкоджено металевий паркан і обгоріла стіна на першому поверсі будинку. На місце терміново прибула слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби. Правоохоронці виявили сліди вибуху невідомого предмета", - йдеться в оприлюдненому в понеділок повідомленні прес-служби поліції Києва на сторінці у Facebook.

За попередньою інформацією, вибух стався близько 4.00 ранку. "Унаслідок інциденту ніхто не постраждав", - наголошують у прес-службі.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази для проведення слідчих дій, інформацію про подію зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян Оболонського управління поліції. Після перевірки буде надано правову кваліфікацію інциденту.

Правоохоронці з'ясовують усі подробиці та обставини події.

Пізніше в понеділок в прес-службі партії "Національний корпус" повідомили, що вибух стався біля їхнього центрального офісу, розташованого за адресою вул. Зої Гайдай, 9/8.

"Сьогодні вночі невідомі кинули вибуховий пристрій у двір центрального офісу Національного корпусу. Вибух стався близько 3:00 ночі... Проросійські сили продовжують мстяться за акції Національного корпусу, які були проведені 9 травня. Тоді наші активісти завадили лідерам сепаратистських партій, що провадять свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабаші імені "перемоги" в центрі столиці. І з огляду на зовсім не короткий список успішно проведених Національним Корпусом акцій останнім часом ми не виключаємо причетність до злочину інших винуватців", - ідеться в оприлюдненій політсилою заяві.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховний лідер Ірану про аварію президентського гелікоптера: жодних заворушень у країні не буде

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська одна людина загинула, троє поранені

У Харківській області 20 травня оголошено Днем жалоби

Велика Британія передала Україні 80 ракет ППО, понад 1 млн боєприпасів, дрони та системи розмінування

Окупанти втратили на харківському напрямку 1,5 тис. особового складу і 263 одиниці техніки

На фронті найскладніша ситуація на сіверському напрямку, на краматорському і придніпровському атак стало менше

Окупанти завдали удару по Тягинці Херсонської області, поранено місцеву жительку

Графіки погодинних відключень введуть для всіх регіонів України в понеділок

ЗС України за минулий тиждень зміцнили позиції на Харківщині та ефективно протистоять ворогу під Часовим Яром

ЄС уважно стежить за ситуацією навколо приземлення вертольота президента Ірану - Мішель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА