11:57 22.05.2017

Суд призупинив рішення уряду щодо зміни керівництва Держгеонадр

1 хв читати
Суд призупинив рішення уряду щодо зміни керівництва Держгеонадр

Окружний адміністративний суд Києва як забезпечувальний захід призупинив дію розпоряджень Кабінету Міністрів України №316-317-р та №320-321-р від 18 травня 2017 року про зміну керівництва Державної служби геології та надр.

Копію відповідного рішення суду від 19 травня оприлюднила громадська організація "Геологія України", що є позивачем у справі.

Крім того, суд заборонив Міністерству юстиції України та іншим уповноваженим органам вносити зміни до держреєстру на підставі зазначених розпоряджень уряду.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України 18 травня вирішив тимчасово покласти обов'язки голови Державної служби геології та надр на Олега Кирилюка. При цьому уряд вирішив призначити О.Кирилюка заступником голови Держгеонадр, Миколу Фощія - першим заступником голови Держгеонадр. Водночас Кабмін вирішив визнати таким, що втратило чинність, розпорядження від 23 січня 2015 року про покладання обов'язків керівника Держгеонадр на Миколу Бояркіна.

О.Кирилюк раніше очолював територіальне управління Держгірпромнагляду, а також управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА