17:59 05.05.2017

Поліція оглянула об'єкти "Євробачення-2017" на наявність вибухівки

1 хв читати
Поліція оглянула об'єкти "Євробачення-2017" на наявність вибухівки

Вибухотехніки і кінологи Національної поліції України провели огляд щодо наявності вибухових пристроїв і вибухових речовин на основних об'єктах проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Як повідомив в п'ятницю департамент вибухотехнічної служби Національної поліції України, фахівці-вибухотехніки оглянули Конгресно-виставковий центр "Парковий" в Києві, де выдбуватиметься відкриття конкурсу.

Також було оглянуто столичний Міжнародний виставковий центр та прилеглі території на наявність вибухових речовин та підозрілих предметів. "Саме в цих приміщеннях відбудуться півфінали і фінал пісенного конкурсу. Також там розташоване необхідне обладнання для проведення відеотрансляцій, системи електроживлення тощо", - зазначено в повідомленні.

Крім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" постійно перебуває підрозділ вибухотехнічної служби Нацполіції для гарантування безпеки на об'єкті під час прибуття делегацій-учасників та їхніх вболівальників. Фахівці-вибухотехніки здійснюють огляд особистих речей гостей на наявність вибухонебезпечних предметів.

"На всіх цих об'єктах в ротаційному порядку постійно перебувають групи вибухотехніків і кінологів для оперативного реагування на ситуації, пов'язані з виявленням підозрілих або вибухонебезпечних предметів, проведення перевірок на наявність таких загроз, а також для перевірки вантажів і автотранспорту", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА