12:57 27.04.2017

Суд 3 травня розгляне апеляції прокуратури на відмови в арешті М.Мартиненка та С.Переломи

2 хв читати
Суд 3 травня розгляне апеляції прокуратури на відмови в арешті М.Мартиненка та С.Переломи

На 3 травня призначено судові засідання з розгляду апеляційних скарг сторони обвинувачення на постанови Солом’янського райсуду м. Києва про відмову в застосуванні запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою стосовно колишнього народного депутата Миколи Мартиненка та першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія Переломи.

Як повідомляє в четвер прес-служба Апеляційного суду м. Києва, розгляд апеляційної скарги на постанову суду стосовно М.Мартиненка призначено на 11:20 у залі засідань №201.

Розгляд апеляційної скарги щодо рішення суду стосовно С.Переломи призначено на 13:00 у тій самій залі.

Як повідомлялося, 24 квітня суддя Солом’янського районного суду м. Києва Олександр Бобровник відпустив колишнього депутата М.Мартиненка під особисте поручительство кількох народних депутатів і міністра спорту України Ігоря Жданова. Таким чином суддя відмовив стороні обвинувачення в обранні запобіжного заходу М.Мартиненку у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 300 млн грн.

С.Перелому - другого фігуранта у справі про завдання збитків ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат", у рамках якої 20 квітня було затримано колишнього народного депутата М.Мартиненка, Солом’янський районний суд Києва того самого дня відпустив під особисте поручительство деяких народних депутатів.

С.Перелома також фігурує в кримінальному провадженні за фактом завдання збитків Одеському припортовому заводу у розмірі 205 млн грн. Цю справу вже передано до суду, затриманий має статус обвинуваченого.

Представники прокуратури, які просили суд обрати обом фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, заявили про намір подати апеляції на рішення судді Солом’янського райсуду Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА