10:22 04.04.2017

Гройсман звернувся до НКРЕКП з проханням щодо перегляду рішення про введення абонплати за газ

1 хв читати
Гройсман звернувся до НКРЕКП з проханням щодо перегляду рішення про введення абонплати за газ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) із проханням переглянути рішення про введення абонентської плати за постачання газу.

У повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів зазначено, що прем'єр підписав і направив це звернення керівництву НКРЕКП.

"Прошу переглянути рішення НКРЕКП з метою недопущення зростання сумарної вартості газу для окремих категорій споживачів. Про вжиті заходи прошу поінформувати Кабінет Міністрів", - йдеться у зверненні глави уряду.

У повідомленні зазначено, що у своєму зверненні В.Гройсман нагадав, що згідно з аналізом, проведеним фахівцями, рішення про введення абонплати може обернутися зростанням платежів за газ для різних категорій споживачів від 1,3 до 3 разів, що є неприпустимим, оскільки стосуватиметься кількох мільйонів домогосподарств.

"Уряд виходить з того, що будь-які рішення, спрямовані на впорядкування оплати послуг з постачання газу відповідно до законодавства, не повинні призводити до збільшення щомісячних платежів абонентів", - йдеться у зверненні прем'єра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА