12:36 23.02.2017

"Інтерпайп" підписав 5-річний контракт на постачання заліничної продукції з американською Progress Rail Services

2 хв читати
"Інтерпайп" підписав 5-річний контракт на постачання заліничної продукції з американською Progress Rail Services

Трубно-колісна компанія (ТКК) "Інтерпайп" (Дніпро) уклала 5-річний контракт на постачання залізничних коліс і осей компанії Progress Rail Services - одного з найбільших постачальників залізничних продуктів і послуг у Північній Америці, що належить компанії Caterpillar.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, за умовами контракту вона буде щорічно постачати американським партнерам понад 10 тис. шт. механічно оброблених залізничних коліс і понад тисячу шт. чистових заліничних вісей.

Перші відвантаження залізничних коліс вже відбулися. Виробництво чистових осей заплановано на другий квартал, наголошується в прес-релізі. Усю продукцію вироблятимуть за стандартами Американської асоціації залізниць та додатковими вимогами клієнта.

Комерційний директор із продажу залізничної продукції "Інтерпайпа" Олександр Гаркавий зазначив, що з лідером американської залізничній індустрії Progress Rail Services компанія почала працювати в 2014 році.

"Раніше ми укладали короткострокові контракти тривалістю до одного року. Успішне співробітництво дозволило нам укласти довгостроковий контракт. Більше того, ми розширюємо рамки партнерства. Завдяки тривалій роботі з освоєння нових продуктів і вкладеним інвестиціям, цьогоріч ми почнемо відвантаження на американський ринок чистових залізничних вісей", - додав О. Гаркавий, якого цитує прес-служба.

"Інтерпайп" входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб, третій за величиною виробник суцільнокатаних залізничних коліс у світі. Продукція компанії постчається більш ніж до 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У 2016 році "Інтерпайп" реалізував 572 тис. тонн трубної і колісної продукції. У компанії працюють 11,5 тис. співробітників.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єрмак і кардинал Дзуппі обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Нам потрібне суттєве прискорення постачання армії

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА