09:29 07.01.2017

У Нацполіції повідомляють про заборону авторуху на правобережній частині Одеської області та обмеження в Черкаській області через снігопади

1 хв читати
У Нацполіції повідомляють про заборону авторуху на правобережній частині Одеської області та обмеження в Черкаській області через снігопади

У зв'язку зі складними погодними умовами, снігопадами та завірюхами з 18:00 п'ятниці заборонено рух для всіх видів транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування в правобережній частині Одеської області: Арцизькому, Білгород-Дністровському, Болградському, Ізмаїльському, Кілійському, Ренійському, Саратському, Тарутинському і Татарбунарському районах.

Як повідомляє Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України, крім того, обмежено рух вантажних транспортних засобів і пасажирського транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування в Черкаській області.

Крім того, залишаються в силі введені раніше обмеження.

Як повідомлялося, в Одеській області на всіх автомобільних дорогах загального користування обмежено рух вантажних транспортних засобів і пасажирського транспорту. У Кіровоградській області заборонено, а в Миколаївській області обмежено рух для всіх видів транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування.

У Херсонській області обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від 177 до 207 км (від межі з Миколаївською областю до м. Херсон).

У Дніпропетровській області для всіх видів транспорту закрито рух на трьох автодорогах: Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв від 166 до 170 км (від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю), Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя від 77 до 104 км, від 161 по 247 км (від межі з Кіровоградською до межі із Запорізькою областю), Р-74 П’ятихатки-Кривий Ріг-Широке) від Кривого Рогу до Широкого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

За добу на фронті відбулося 97 бойових зіткнень, ЗСУ відбили 28 атак на авдіївському напрямку - Генштаб

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА