13:17 25.12.2016

Гройсман переніс візит в Ізраїль на невизначений термін

2 хв читати
Гройсман переніс візит в Ізраїль на невизначений термін

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переніс візит до Ізраїлю на невизначений термін, повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прем'єра Дмитро Столярчук.

"Володимир Гройсман переніс свій візит до Ізраїлю. Нову дату візиту буде визначено пізніше", - сказав Д.Столярчук у неділю.

Згодом прес-секретар глави уряду повідомив агентству, що "Володимир Гройсман закликає не драматизувати ситуації, пов'язаної з перенесенням його візиту до Ізраїлю".

На думку прем'єра, у двох країн є значно більше того, що їх об'єднує, а не розділяє, і висловив упевненість у тому, що потрібен більш інтенсивний діалог. "Є багато тих, кому вигідно було б вбити клин у наші відносини, використовуючи чутливі для обох сторін питання, і наше спільне завдання цього не допустити", - повідомив Д.Столярчук із посиланням на слова В.Гройсмана.

За його словами, глава уряду пообіцяв докласти зі свого боку зусиль для подолання розбіжностей та інтенсивнішого розвитку дружніх двосторонніх відносин у майбутньому

Як повідомлялося, візит прем'єра до Ізраїлю був запланований на 27-28 грудня.

За словами інформованого джерела, перенесення візиту пов'язане із ситуацією навколо голосування в Раді Безпеки ООН щодо резолюції, яка закликала Ізраїль припинити будівництво поселень на палестинських територіях. Із 15 членів Ради Безпеки ООН 14, зокрема Україна, проголосували за резолюцію і лише США утрималися, але при цьому не скористалися своїм правом вето.

Ізраїльська сторона одразу досить негативно відреагувала на результати цього голосування, зокрема в ізраїльських ЗМІ поширюється чимало критики на адресу позиції України в цій ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА