17:44 25.11.2016

НАБУ має перевірити оприлюднені аудіофайли розмов заступника голови НБУ – радник глави МВС

1 хв читати

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) мають перевірити аудіофайли із записами розмов заступника голови Національного банку України (НБУ) Катерини Рожкової, вважає народний депутат, радник глави Міністерства внутрішніх справ (МВС) Антон Геращенко.

"Дивно, що за минулий тиждень з публікації перших аудіозаписів від НАБУ і САП не було публічних заяв про бажання провести перевірку цих фактів у рамках кримінального провадження. А перевіряти, судячи з аудіофайлів, опублікованих беззмінним лідером Радикальної партії – є що", – повідомив він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Як повідомлялося, заступник голови НБУ К. Рожкова просила правоохоронні органи перевірити факти прослуховування її телефону і розголошення її розмов.

А. Геращенко також повідомив, що в п'ятницю лідер Радикальної партії Олег Ляшко опублікував чергову частину аудіофайлів з голосом, який дуже нагадує голос К. Рожкової.

"Провідні телеканали та інтернет ЗМІ України зробили вигляд, що цих аудіозаписів не існує в природі... Це показує що в Україні поступово формується керований медіапростір, в якому одна інформація про корупцію у вищих ешелонах влади стає темою номер один, а інша, якщо вона не вигідна одній з провладних груп – замовчується", – констатував А. Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА