16:09 19.11.2016

На угорсько-українському кордоні побудують новий пункт пропуску – Москаль

2 хв читати
На угорсько-українському кордоні побудують новий пункт пропуску – Москаль

У Закарпатській області поблизу с. Дийда на угорсько-українському кордоні побудують новий контрольний пункт пропуску, який з'єднає угорський автобан М-3 і трасу "Київ – Чоп", повідомляє сайт глави Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Відповідно до інформації, розміщеної на сайті в суботу, рішення про будівництво нового пропускного пункту на угорсько-українському кордоні поблизу с. Дийда (Берегівський район) було ухвалено під час поїздки міністра інфраструктури України Володимира Омеляна в Закарпатську область.

"Саме через пункт "Дийда – Берегдароц" буде з'єднано угорський автобан М-3 і трасу "Київ – Чоп". Джерела фінансування будівництва української ділянки дороги в с. Дийда визначені – це кошти уряду Угорщини, які будуть надані Україні у рамках кредитної угоди", - йдеться в повідомленні.

Міністерство інфраструктури України отримало від уряду повноваження укласти договір на кредитну угоду в сумі 50 млн євро. "Цих коштів вистачить і на будівництво під'їзної дороги до с. Дийда, і на будівництво Берегівської об'їзної дороги", - йдеться в повідомленні.

За інформацією сайту Г.Москаля, практично весь вантажний автотранспортний потік із України в Угорщину буде спрямований через новий КПП"

"Очікується, що остаточні рішення щодо будівництва нового транспортного коридору буде ухвалено наступного тижня під час офіційного візиту прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана у Будапешт і переговорів з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном", – йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА