12:00 24.09.2016

Бойовики за минулу добу 28 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

1 хв читати
Бойовики за минулу добу 28 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

Бойовики за минулу добу 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в «Фейсбуці» в суботу вранці.

Зокрема, на донецькому напрямку зафіксовано 13 обстрілів. Незаконні збройні формування вели вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки, Зайцевого, Новоселівки та Верхньоторецького. Крім того, по Авдіївці бойовики відкривали вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2. По Верхнеторецкому вів вогонь снайпер. Крім того, по Зайцевому і Новоселівці Другій бойовики відкривали вогонь з міномета 120-го і 82-го калібру.

На маріупольському напрямку зафіксовано 11 порушень "режиму тиші". В районі Мар'їнки, Павлополя, Водяного, Старогнатівки, Талаківки і Станиці Луганської бойовики вели вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Також в районі Павлополя противник застосував снайперську групу.

На луганському напрямку зафіксовано 4 порушення "режиму тиші". Противник розпочав збройну провокацію в районі Новозванівки і Новоолександрівки, відкривши вогонь з міномета 82-го калібру, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів і стрілецької зброї.

У зоні проведення АТО за минулу добу зафіксовано проліт трьох БПЛА.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА