20:16 13.09.2016

Слідство у справі вбивства Шеремета має намір оглянути покинутий будинок на вул. Франка, з якого могли дистанційно підірвати авто журналіста - ЗМІ

2 хв читати

Печерський районний суд м. Києва надав слідству дозвіл на огляд будинку на вул. Івана Франка, з якого зловмисник міг дистанційно підірвати вибуховий пристрій в автомобілі журналіста Павла Шеремета, повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на відповідне рішення суду від 1 вересня.

За інформацією видання, слідчий у справі вбивства П.Шеремета 18 серпня звернувся до суду з проханням надати дозвіл на огляд покинутого будинку за адресою вул. Івана Франка, 17 у Києві.

Як повідомляється, цей будинок розташований у місці, з якого зручно одночасно спостерігати і за припаркованими автомобілями поруч із будинком П.Шеремета, і за перехрестям вул. Івана Франка та вул. Богдана Хмельницького, де стався вибух.

"Із зазначеного місця зловмиснику найбільш зручно дистанційно підірвати вибуховий пристрій, залишаючись непомітним", - сказано в рішенні суду.

Суд надав слідству дозвіл на огляд цього будинку.

20 липня внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва загинув відомий журналіст П.Шеремет. Вибух стався, коли П.Шеремет їхав в автомобілі. Машина належала керівнику "Української правди" О.Притулі, але її всередині не було.

31 серпня директор департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало заявив, що правоохоронне відомство наразі не готове оприлюднити деталі розслідування вбивства. "Малося на увазі, що слідство відбувається усебічне за багатьма напрямами, дуже великий обсяг робіт і, зрозуміло, що під час цієї роботи ми отримуємо якусь нову інформацію, якісь нові дані, які буде оприлюднено найближчим часом, але тоді, коли слідство визнає за можливе донести громадськості ці подробиці", - сказав Я.Тракало.

7 вересня голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що поліція ще не встановила мотиву вбивства журналіста П.Шеремета.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА