10:11 09.08.2016

КПВВ "Каланчак" на адмінкордоні з Кримом, як і раніше, не працює

2 хв читати
КПВВ "Каланчак" на адмінкордоні з Кримом, як і раніше, не працює

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом контрольована; як і напередодні, заблокований контрольний пункт "Каланчак" (Херсонська обл.), повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Станом на ранок (вівторка) у КПВВ "Чонгар" пропуск здійснюється в обох напрямках. Навпроти КПВВ "Чаплинка" контрольні органи країни-окупанта оформлюють лише тих, хто прямує на тимчасово окупований півострів. Як і вчора, повністю заблокованим є контрольний пункт "Каланчак", де окупанти не здійснюють пропуск осіб і транспортних засобів в обидва боки", - йдеться в повідомленні у вівторок.

Станом на 8.00 у КПВВ "Чонгар" було близько 100 автомобілів, а в КПВВ "Чаплинка" - близько 70.

В прикордонному відомстві також відзначили, що високою залишалася і активність ЗС РФ поблизу адмінкордону. Так, у 6 випадках прикордонники спостерігали польоти вертольотів Мі-8 і один БПЛА. Крім того, фіксувалося пересування військової техніки поблизу російських позицій, а вночі "з боку заводу "Титан" окупанти намагалися освітлювати українські позиції прожектором".

Як повідомлялося, 7 серпня близько 7:00 на адмінкордоні з Кримом було призупинено здійснення пропускних операцій громадян і транспортних засобів на всіх трьох пунктах пропуску в обох напрямках. Близько 10.50 пропускні операції на КПВВ "Чонгар" були відновлені, але спочатку тільки на виїзд з окупованого півострова; пізніше з'явилася інформація, що цей КПВВ уже працює на пропуск в обох напрямках.

Близько 14:30 того ж дня на контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка" були відновлені пропускні операції для осіб і транспортних засобів, що прямують до Криму.

8 серпня пропуск громадян і транспортних засобів на КПВВ "Каланчак" знову був припинений.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА