16:23 07.07.2016

"Воля" із 1 серпня підвищує тарифи

1 хв читати
"Воля" із 1 серпня підвищує тарифи

Група компаній "Воля" із 1 серпня підвищує тарифи на телекомунікаційні послуги в середньому на 9%, повідомляє прес-служба групи.

"Із 1 серпня 2016 року тарифи компанії підвищаться в середньому на 9%. Це нижче за рівень інфляції в Україні", - наводить прес-служба слова директора з маркетингу компанії "Воля" Вікторії Цомая.

При цьому вона зазначила, що підвищення тарифів стосується не всіх пакетів послуг: вартість більшості пільгових і частини соціальних тарифів залишилася без змін.

Причиною зростання стало те, що валютна складова в купівлі контенту від провідних світових постачальників, підтримка та модернізація мереж і обладнання, впровадження нових технологій сягають понад 50%.

"Із падінням курсу гривні до долара США та євро, починаючи з 2014 року, ми зберегли співпрацю з усіма світовими лідерами контенту, уклавши нові договори зі всесвітньо відомими правовласниками - АМС, Discovery. Реалізуємо нові проекти з FOX і продовжуємо надалі розвивати ринок", - наголосила В.Цомая.

ГК "Воля" перебуває в управлінні приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer та фонду Providence Equity Partners.

Окрім столиці, де ТОВ "Воля-Кабель" є найбільшим провайдером послуг кабельного телебачення, займає суттєву частку на ринку послуг інтернет-доступу.

Група також є більш ніж у 30 містах країни, де надає послуги під брендом "Воля".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА