14:53 26.02.2016

Трьох постраждалих у будинку на Хмельницького незабаром випишуть, одного готують до операції

2 хв читати
Трьох постраждалих у будинку на Хмельницького незабаром випишуть, одного готують до операції

Трьох з п'яти будівельників, постраждалих в результаті обвалу перекриттів у відселеній аварійній будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 12, незабаром випишуть з лікарні, повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Микола Поворозник під час візиту до медзакладу в п'ятницю.

"Завдяки злагодженій роботі рятувальників і лікарів швидкої допомоги постраждалих в оперативному режимі доправили до лікарні для визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Зараз в лікарні п'ятеро постраждалих. Одного з них готують до оперативного втручання, трьох пацієнтів незабаром випишуть. Постраждалим забезпечено медичними засобами в повному обсязі", - цитує М.Поворозника прес-служба Київської міськдержадміністрації в п'ятницю.

Заступник голови КМДА зазначив, що лікарі Центру екстреної медичної допомоги медицини катастроф і міської клінічної лікарні №17 спрацювали оперативно і на високому професійному рівні.

Як повідомлялося, вдень 26 лютого на вул. Б.Хмельницького сталося обвалення перекриттів 5-поверхового нежитлового будинку. За даними прес-служби держслужби України з надзвичайних ситуацій, під час рятувальних робіт до півночі з-під завалів вдалося дістати шістьох робітників, яких доправили до медзакладів Києва. Один з них повідомив, що під завалами може бути ще одна людина, яка не виходить на зв'язок.

У ніч на п'ятницю прес-служба мера столиці Віталія Кличка повідомила, що "знайдено тіло одного загиблого будівельника, але доступ до нього обмежений через загрозу обвалу інших уламків". У ДСНС цю інформацію не підтвердили, враховуючи те, що стан виявленої людини, яка не реагує на оклики рятувальників, повинні встановити медики.

Станом на день п'ятниці, 26 лютого, понад двісті осіб продовжують розбір завалів на місці обвалення міжповерхових перекриттів у будівлі в центрі Києва, де ще може бути людина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА